Akep

Slide show

Plani i Numeracionit

E-mail Print PDF

PLANI KOMBETAR I NUMERACIONIT

 

Aktualitet

Miratimi e Rregullave mbi regjistrimin e detyrueshem ne AKEP te frekuencave te brezit 2.4 / 5.8 GHZ që mund të përdoren pa Autorizim Individual

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare, mbeshtetur ne piken 1 te nenit 16 dhe pikes 3 te nenit 67 ...

[...me teper]

broadband09

BROADBAND

statistika

STATISTIKA

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7

Arkiva

Prev Next