Categories
Njoftime

AMA-AKEP: Nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit

Autoriteti i Mediave Audiovizive dhe Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare nënshkruan nё datёn 03.11.2021, Memorandumin e Bashkëpunimit me qëllim garantimin dhe mbështetjen operacionale, teknike dhe ligjore në fushat me interes të përbashkët për të dyja palët. Kryetarja e Autoritetit të Mediave Audiovizive Znj.Armela Krasniqi u shpreh se ky memorandum është shprehje e vullnetit të […]

Categories
Njoftime

Mbi takimin me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës

Mbi takimin me Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës “Mbi zbatimin e Memorandumit tё Bashkёpunimit për krijimin e korridorit digjital 5G dhe lehtësimin e lëvizjes në të ardhmen” Në datën 28.10.2021, në ambjentet e Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik të Republikës së Kosovës, u zhvillua një takim mes përfaqësuesve të kësaj Ministrie: Z. Agim […]