REHABILITIM I INFRASTRUKTURËS SË RRJETEVE KABLLORE AJRORE DHE STABILIZIM TË RRJETEVE TË INFRASTRUKTURËS URBANE 2016

Kombinati - Rruga Llazi Miho dhe Rruga e Qelqit

Kombinati-1 1 Kombinati-1 2

Shiko me teper: Kombinati - Rruga Llazi Miho dhe Rruga e Qelqit

Përfundon procesi i rehabilitimit për qytetin e Pogradecit

Pogradeci 1 1 Pogradeci 1 2

Shiko me teper: Përfundon procesi i rehabilitimit për qytetin e Pogradecit

Përfundon procesi i rehabilitimit për qytetin e Lezhës

Lezha 1 1 Lezha 1 2

Shiko me teper: Përfundon procesi i rehabilitimit për qytetin e Lezhës