REHABILITIM I INFRASTRUKTURËS SË RRJETEVE KABLLORE AJRORE DHE STABILIZIM TË RRJETEVE TË INFRASTRUKTURËS URBANE 2016

Fillon faza e pare per qytetin e Gjirokastres

gj1-1-S gj1-2-S

Shiko me teper: Fillon faza e pare per qytetin e Gjirokastres

Fillon faza e pare ne qytetin e Vlores

vl1-1-S v1-2-S

Shiko me teper: Fillon faza e pare ne qytetin e Vlores

Fillon Faza e Pare per qytetin e Pogradecit

pg1 1-S pg1 2-S

Shiko me teper: Fillon Faza e Pare per qytetin e Pogradecit

Fillon faza e pare per qytetin e Elbasanit

el10 1-S el10 2-S

Shiko me teper: Fillon faza e pare per qytetin e Elbasanit

Fillon faza e pare per qytetin e Durresit

dr5 1-S dr5 2-S

Shiko me teper: Fillon faza e pare per qytetin e Durresit

Fillon faza e pare per qytetin e Lushnjes

lu1 1-S lu1 2-S

Shiko me teper: Fillon faza e pare per qytetin e Lushnjes

Fillon faza e pare per qytetin e Fierit

09-S 10-S

Shiko me teper: Fillon faza e pare per qytetin e Fierit

Perfundon faza e pare ne qytetin e Lezhes

1 1-S 1 2-S

Shiko me teper: Perfundon faza e pare ne qytetin e Lezhes

Rr. Mihal Grameno dhe Rr. Pjeter Budi

17-01-S 17-02-S

Shiko me teper: Rr. Mihal Grameno dhe Rr. Pjeter Budi

Zona rreth RTSH

1-1-S  1-2-S 

Shiko me teper: Zona rreth RTSH