INAGUROHET DBRC E PORTABILITETIT TE NUMRIT

portabiliteti-2-5-11Eshtë zhvilluar më datë 02.05.2011 ceremonia e inagurimit  të Bazës te Dhenave Referencë të Centralizuar duke hapur kështu rrugën portabilitetit të numrave. Në ceremoni ishte i pranishëm Kryeministri  Z. Sali BERISHA si dhe Ministri për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit dhe të Komunikimit Z. Genc POLLO.

Fjala e Kryetarit të AKEP Z. Piro XHIXHO