ARRIN NE 10 MIJE SASIA E NUMRAVE TE BARTUR.

logo-akep-lajm-1Kane kaluar me pak se tre muaj dhe sasia e numrave te bartur ka arritur ne nje shifer te larte mbi 10000 bartje. Rritja e konkurences efektive ka bere qe ne treg te hidhen oferta dhe plane tarifore te reja me me dobi per konsumatorin. Perdoruesit jane treguar aktiv duke zgjedhur rrjetin dhe planet tarifore nga  te cilat perfitojne dhe qe u pershtaten me mire kerkesave personale.