AKEP MERR PERSERI “ÇMIMI EUROPIAN I KONSUMATORËVE SHQIPTARE”

ZKM-16-3-12Zyra për Mbrojtjen e Konsumatorit më date 15 Mars 2012, në ceremoninë e organizuar i dorëzon AKEP-it per te dytin vit radhazi “Çmimin Europian të Konsumatorëve Shqiptarë” me motivacion “Për Qendrimin dhe Rolin Institucional dhe Ligjor ne Detyrimin e Kompanive Telefonike per te Reformuar Kotratrat me Konsumatoret ne Baze te Legjislacionit per Konsumatoret ne Periudhen 15 Mars 2011-15 Mars 2012".