AKEP DORËZON AUTORIZIMIN INDIVIDUAL PËR 3G

dorzon-autorizimin-3g-12-2010AKEP, me përfundimin e tenderit për ofrimin e shërbimeve 3G, organizoi më datë 15.12.2010 ceremoninë e dorëzimit te Autorizimit Individual kompanisë fituese Vodafone Albania, duke hapur rrugën për ofrimin e shërbimeve të standardit 3G.  

Në ceremoni ishte i pranishëm dhe Ministri për Inovacionin dhe Teknologjinë e Informacionit dhe të Komunikimit Z. Genc Pollo.

Fjala e Kryetarit te AKEP Z.Piro Xhixho