Akep

Slide show

Konsultime

Lajme

TAKIM RAJONAL I RREGULLATORËVE PËR KOMUNIKIMET ELEKTRONIKE NË SHKUP

TAKIM RAJONAL I RREGULLATORËVE PËR KOMUNIKIMET ELEKTRONIKE NË SHKUP

Në datën 21 Gusht, 2014, Agjencia për Komunikimet Elektronike (AEC) e Maqedonisë organizoi në Shkup...

MARRËVESHJE TEKNIKE PËR HARMONIZIM NDËRKUFITAR TË FREKUENCAVE NDËRMJET AKEP & AEC

MARRËVESHJE TEKNIKE PËR HARMONIZIM NDËRKUFITAR TË FREKUENCAVE NDËRMJET AKEP &…

Në datën 21 Gusht, 2014 u mbajt në Shkup të Maqedonisë takimi ndërmjet AKEP dhe...

ANNOUNCEMENT FOR PUBLIC TENDER IMT

ANNOUNCEMENT FOR PUBLIC TENDER IMT

Announcement   for Public Tender With the Object:: “ON GRANTING THE RIGHTS TO USE FREQUENCIES IN THE...

NJOFTIM PËR ZHVILLIM TENDER

NJOFTIM PËR ZHVILLIM TENDER "PAJISJE MARRESE"

Njoftim për zhvillimin e tenderit publik me objekt: “Blerje pajisje marrese qe do te mbuloje diapazonin...

Aktualitet

AKEP FILLON PROCEDUREN PER LANCIMIN E SHERBIMEVE LTE-4G
This page is not available in the English language.
Read more...

broadband09

BROADBAND

statistika

STATISTIKA

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7