Faqja Kryesore

VIZITË MONITORUESE E KOMISIONIT PARLAMENTAR PËR VEPRIMTARITË PRODHUESE, TREGTINË DHE MJEDISIN NË PIKËN E TRANSMETIMIT ARDENICË (NYJE KRYESORE E BACKBONE-it KOMBËTAR DREJT JUGUT) Shiko më shumë Takim i Kryetarit të AKEP Z. Tomi Frashëri me Z. Jaroslaw Ponder, Kreun e Zyrës për Europën në Bashkimin Ndërkombëtar të Telekomunikacioneve (ITU) Shiko më shumë VIZITË PUNE E KOMISIONIT TË VEPRIMTARIVE PRODHUESE, TREGTISË DHE MJEDISIT PRANË AUTORITETIT TË KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE DHE POSTARE Shiko më shumë

VIZITË MONITORUESE E KOMISIONIT PARLAMENTAR PËR VEPRIMTARITË PRODHUESE, TREGTINË DHE MJEDISIN NË PIKËN E TRANSMETIMIT ARDENICË (NYJE KRYESORE E BACKBONE-it KOMBËTAR DREJT JUGUT) Shiko më shumë Takim i Kryetarit të AKEP Z. Tomi Frashëri me Z. Jaroslaw Ponder, Kreun e Zyrës për Europën në Bashkimin Ndërkombëtar të Telekomunikacioneve (ITU) Shiko më shumë VIZITË PUNE E KOMISIONIT TË VEPRIMTARIVE PRODHUESE, TREGTISË DHE MJEDISIT PRANË AUTORITETIT TË KOMUNIKIMEVE ELEKTRONIKE DHE POSTARE Shiko më shumë

Institucionet Partnere

Partnerët Ndërkombëtarë

Regjistrohu për njoftimet më të fundit nga AKEP