Akep

Slide show

Konsultime

Lajme

ZHVILLON PUNIMET TAKIMI I 20-TË I BEREC & ASAMBLEJA E PËRGJITHSHME E IRG

ZHVILLON PUNIMET TAKIMI I 20-TË I BEREC & ASAMBLEJA E…

Në periudhën 25-26 shtator 2014 u zhvillua në Romë, Itali Takimi Plenar i 20-të i...

TAKIM RAJONAL I RREGULLATORËVE PËR KOMUNIKIMET ELEKTRONIKE NË SHKUP

TAKIM RAJONAL I RREGULLATORËVE PËR KOMUNIKIMET ELEKTRONIKE NË SHKUP

Në datën 21 Gusht, 2014, Agjencia për Komunikimet Elektronike (AEC) e Maqedonisë organizoi në Shkup...

MARRËVESHJE TEKNIKE PËR HARMONIZIM NDËRKUFITAR TË FREKUENCAVE NDËRMJET AKEP & AEC

MARRËVESHJE TEKNIKE PËR HARMONIZIM NDËRKUFITAR TË FREKUENCAVE NDËRMJET AKEP &…

Në datën 21 Gusht, 2014 u mbajt në Shkup të Maqedonisë takimi ndërmjet AKEP dhe...

NJOFTIM PËR ZHVILLIM TENDERI IMT

NJOFTIM PËR ZHVILLIM TENDERI IMT

Njoftim për zhvillimin e tenderit publik me objekt: “ Dhënia e të drejtave të përdorimit në...

Aktualitet

AKEP FILLON PROCEDUREN PER LANCIMIN E SHERBIMEVE LTE-4G

AKEP me ane te Vendimit te Keshillit Drejtues 2495 ka miratuar perfundimin e keshillimit publik mbi përdorimin e brezave të frekuencave GSM 900/1800 për dhënien në përdorim të frekuencave nga brezi ...

[...me teper]

broadband09

BROADBAND

statistika

STATISTIKA

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4
Slideshow Image 5
Slideshow Image 6
Slideshow Image 7

Arkiva

Prev Next