Konsultime ne Proces

DOKUMENTI PER KESHILLIM PUBLIK

DOKUMENTI Data e Fillimit te Keshillimit Data e Perfundimit te Keshillimit Njesia Pergjegjese
Rishikim i tarifave të aksesit bitstream dhe LLU të miratuar me  Vendimet e Këshillit Drejtues të AKEP me nr.2703 dhe 2704, datë 22.12.2016 17.03.2017  17.04.2017 Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Rregullimi i tarifave të sipërmarrësve me FNT në tregjet me shumicë të terminit të thirrjeve në rrjete celular 23.12.2016  deri   Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Analiza e tregut të shërbimeve celular  07.12.2016 deri Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.