Njoftime

Njoftime

Komisioni parlamentar për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin zhvilloi ditën e mërkurë, 24 Prill 2024, një vizitë monitoruese në pikën
Kryetari i AKEP-it, Z. Tomi Frashëri, zhvilloi ditën e premte, më 19 prill 2024, një takim dypalësh me Z. Jaroslaw
Ditën e mërkurë, 4 tetor 2023, Komisioni parlamentar për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin zhvilloi një vizitë pune pranë AKEP-it,
24.08.2023 Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ka ndjekur me shqetësim situatën e krijuar nga ndërprerja për disa orë
Një delegacion i AKEP-it, i përbërë nga Eriola Mosko, Drejtor i Kabinetit, Armer Juka, Këshilltar i Kryetarit, Vasil Mitezi, Drejtor