News

News

AKEP Chair Mr. Tomi Frashëri met on Friday, 19 April 2024, a bilateral meeting with Mr. Jaroslaw Ponder, the Head
Ditën e mërkurë, 4 tetor 2023, Komisioni parlamentar për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin zhvilloi një vizitë pune pranë AKEP-it,
An AKEP delegation composed of chief of cabinet Eriola Mosko, advisor to the chairperson Armer Juka, Director of Monitoring, Control
  Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare i Republikës së Shqipërisë (AKEP) dhe Agjencia për Komunikimet Elektronike dhe Shërbimet Postare
The Electronic and Postal Communications Authority (AKEP) and the Electronic Communications Authority of the Republic of Northern Macedonia (AEK) signed