News

News

Nga qershori rikthehen paketat 30 ditore Nga muaji qershor kompanitë celulare janë të detyruara të kthejnë paketat 30 ditore. Autoriteti
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) si organi rregullator në fushën e komunikimeve elektronike ne Republiken e Shqiperise, ne
Sot, me datë 16 Janar në ambientet e AKEP u nënshkrua Memorandumi Bashkëpunimit ndërmjet Inspektoratit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut
Në datat 10 dhe 11 dhjetor 2018 AKEP organizoi në Vlorë seminarin mbi “Strategjinë dhe Planin e Veprimit të AKEP
Sot, me datë 16 Janar në ambientet e AKEP u nënshkrua Memorandumi Bashkëpunimit ndërmjet Inspektoratit Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut (ISHMT),