Njoftime

Njoftime

INFORMACION PER PUBLIKUN Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) konstaton me shqetësim qarkullimin, veçanërisht në rrjete sociale, të informacioneve
Në kushtet e situatës së vështirë të krijuar nga pandemia COVID-19, AKEP propozon nëpërmjet një udhërrëfyesi sjelljen dhe gjestet e
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) njofton publikimin e treguesve statistikorë të tregut të Komunikimeve Elektronike për tremujorin e
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) ka publikuar në faqen e internetit informacionin mbi tarifat e sipërmarrësve të rrjetet
Tiranë, 7 nëntor 2019 Kryetari i Këshillit Drejtues të AKEP, Z. Ilir Zela priti në një takim përfaqësues të shoqërisë