Njoftime

Njoftime

Në kuadër të zbatimit të Marrëveshjes për heqjen e çmimeve të shërbimeve roaming për rrjetet publike të komunikimeve të lëvizshme
Tiranë, 8 Prill 2019. Më datë 4 Prill 2019 në Beograd në kuadër të Samitit Dixhital të Ballkanit Perëndimor 2019,
Tiranë, 28 Mars 2019. AKEP, në vijim të disa ankesave të qytetarëve të shprehura në rrjete sociale kohët e fundit
Tiranë, 8 mars 2019 Kryetari i Këshillit Drejtues të AKEP, Z. Ilir Zela priti në një takim përfaqësues të shoqërisë
Këshilli Drejtues i AKEP me Vendimin nr.100, datë 24.12.2018 miratoi dokumentin “Strategjia dhe Plani i Veprimit të AKEP për Vitin