Njoftime

Njoftime

Tiranë, 7 nëntor 2019 Kryetari i Këshillit Drejtues të AKEP, Z. Ilir Zela priti në një takim përfaqësues të shoqërisë
Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare (AKEP) si organi rregullator në fushën e komunikimeve elektronike në Republikën e Shqipërisë, në
Tiranë, 1 Korrik 2019. Sot më datë 1 Korrik 2019, ka filluar reduktimi i ndjeshëm i tarifave roaming me vendet
Seminari mbi "Çështjet e Radiokomunikacionit për Europën" ka mbledhur në Tiranë përfaqësues të shumtë nga Autoritetet Rregullatore të vendeve të
ITU në bashkëpunim me State University of Telecommunicaton organizoi workshop-in ”ICT Infrastructure as a Basis for Digital Economy” mbajtur në